Is BarendseHaase Netwerk Notarissen het perfecte notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Op deze pagina vind je een overzicht van BarendseHaase Netwerk Notarissen uit Dordrecht. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? BarendseHaase Netwerk Notarissen of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

BarendseHaase Netwerk Notarissen is een notaris uit Dordrecht. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 70530912.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.