Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Balemaho B.V. een goede partner.

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Balemaho B.V. uit Voorschoten.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Balemaho B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Voorschoten. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 28063602.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Balemaho B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.