error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Bakker & Neve Netwerk Notarissen de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Bakker & Neve Netwerk Notarissen uit Leiderdorp.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Bakker & Neve Netwerk Notarissen of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Bakker & Neve Netwerk Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Leiderdorp. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27328809.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Bakker & Neve Netwerk Notarissen
Branche
Notaris
KVK
27328809
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-11-2007
Medewerkers
14

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen