error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Bakker & Neve Netwerk Notarissen een juiste keuze. Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Bakker & Neve Netwerk Notarissen uit Leiderdorp.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Bakker & Neve Netwerk Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Bakker & Neve Netwerk Notarissen is een notaris uit Leiderdorp. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27328809.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Bakker & Neve Netwerk Notarissen
Branche
Notaris
KVK
27328809
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-11-2007
Medewerkers
14

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen