Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Babinez B.V. een goede keuze.

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Hier staat alles van Babinez B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Babinez B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Babinez B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34343008.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.