Is B. van der Wilt Praktijk B.V. de ideale notaris voor jou?

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over B. van der Wilt Praktijk B.V. uit Houten.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? B. van der Wilt Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

B. van der Wilt Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Houten. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30198483.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte