Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is B. van der Wilt Praktijk B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over B. van der Wilt Praktijk B.V. uit Houten.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? B. van der Wilt Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

B. van der Wilt Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Houten. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30198483.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.