error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is B. Reumkens Holding B.V. het juiste notariskantoor voor jou? Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over B. Reumkens Holding B.V. uit Bingelrade.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? B. Reumkens Holding B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

B. Reumkens Holding B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Bingelrade. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14092887.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

B. Reumkens Holding B.V.
  • Geerstraat 21, 6456AK, Bingelrade
  • 046-4424941
Branche
Notaris
KVK
14092887
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
10-01-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen