Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is B. Reumkens Holding B.V. een goede keuze.

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je een overzicht van B. Reumkens Holding B.V. uit Bingelrade. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? B. Reumkens Holding B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

B. Reumkens Holding B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Bingelrade. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 14092887.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van een samenlevingscontract