error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is B. Klein Holding B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina vind je alles van B. Klein Holding B.V. uit Emmeloord. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? B. Klein Holding B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

B. Klein Holding B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Emmeloord. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 39098605.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

B. Klein Holding B.V.
  • Ecopark 42, 8305BK Emmeloord
  • 0527-615931
  • notaris@vanhattum.knb.nl
Branche
Notaris
KVK
39098605
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-03-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen