error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is B. Klein B.V. een goede keuze. Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over B. Klein B.V. uit Emmeloord.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

B. Klein B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Emmeloord. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 32145650.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? B. Klein B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

B. Klein B.V.
  • Ecopark 42, 8305BK, Emmeloord
  • 0527-615931
Branche
Notaris
KVK
32145650
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2009
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen