Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is B. Klein B.V. een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over B. Klein B.V. uit Emmeloord.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? B. Klein B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

B. Klein B.V. is een notaris uit Emmeloord. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 32145650.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.