error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Axent Notarissen de passende notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Axent Notarissen uit Terneuzen.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Axent Notarissen of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Axent Notarissen is een notaris uit Terneuzen. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 59362677.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Axent Notarissen
Branche
Notaris
KVK
59362677
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-12-2013
Medewerkers
26

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen