Is Axent Notarissen de juiste notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Axent Notarissen uit Terneuzen.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Axent Notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Axent Notarissen is een notaris uit Terneuzen. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 59362677.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken