error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Authentica Bis B.V. een juiste partner.

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Hier staat alle informatie van Authentica Bis B.V. uit Heerlen. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Authentica Bis B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over Authentica Bis B.V.

Authentica Bis B.V. is een notaris kantoor uit Heerlen. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 69303304.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Authentica Bis B.V.
  • Akerstraat 77, 6417BJ Heerlen
Branche
Notaris
KVK
69303304
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-07-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen