error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Authentica Bis B.V. de juiste notaris voor jou? Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je buurt. Hier vind je alles van Authentica Bis B.V. uit Heerlen. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Authentica Bis B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over Authentica Bis B.V.

Authentica Bis B.V. is een notaris gevestigd in Heerlen. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 69303304.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Authentica Bis B.V.
  • Akerstraat 77, 6417BJ, Heerlen
Branche
Notaris
KVK
69303304
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-07-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen