Is Authentica Bis B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Hier vind je een overzicht van Authentica Bis B.V. uit Heerlen. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Authentica Bis B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over Authentica Bis B.V.

Authentica Bis B.V. is een notaris uit Heerlen. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 69303304.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte