Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is ATV Beheer BV een goede keuze.

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over ATV Beheer BV uit Enschede.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? ATV Beheer BV of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

ATV Beheer BV is een notaris uit Enschede. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 70267677.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.