error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is ATV Beheer BV een juiste partner. Krijg een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de buurt. Op deze pagina vind je een overzicht van ATV Beheer BV uit Enschede. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over ATV Beheer BV

ATV Beheer BV is een notaris kantoor gevestigd in Enschede. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 70267677.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? ATV Beheer BV of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

ATV Beheer BV
  • Schubertlaan 35, 7522JP, Enschede
Branche
Notaris
KVK
70267677
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
11-12-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen