error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Attraversiamo B.V. een goede partner.

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de buurt. Hier staat een overzicht van Attraversiamo B.V. uit Nigtevecht. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Attraversiamo B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Attraversiamo B.V. is een notaris gevestigd in Nigtevecht. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30248440.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Attraversiamo B.V.
  • Dorpsstraat 154, 1393NL Nigtevecht
Branche
Notaris
KVK
30248440
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
03-11-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen