Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Attraversiamo B.V. een juiste partner.

Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Attraversiamo B.V. uit Nigtevecht.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Attraversiamo B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Attraversiamo B.V. is een notaris uit Nigtevecht. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30248440.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling