error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Attraversiamo B.V. de juiste notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alles van Attraversiamo B.V. uit Nigtevecht. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Attraversiamo B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Attraversiamo B.V.

Attraversiamo B.V. is een notaris uit Nigtevecht. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 30248440.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Attraversiamo B.V.
  • Dorpsstraat 154, 1393NL, Nigtevecht
Branche
Notaris
KVK
30248440
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
03-11-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen