Is Attent Notaris het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je omgeving. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Attent Notaris uit Utrecht.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Attent Notaris of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Attent Notaris is een notaris kantoor gevestigd in Utrecht. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30243138.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.