Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Attent Notaris een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier staat alles van Attent Notaris uit Utrecht. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Attent Notaris is een notaris kantoor uit Utrecht. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 30243138.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Attent Notaris of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.