error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Atelja de passende notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Atelja uit Hoorn.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Atelja of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Atelja is een notaris kantoor gevestigd in Hoorn. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 37152164.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Atelja
Branche
Notaris
KVK
37152164
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-05-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen