error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Artorius Holding B.V. een juiste partner. Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Hier staat alles van Artorius Holding B.V. uit Boxtel. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Artorius Holding B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Artorius Holding B.V. is een notaris kantoor uit Boxtel. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 52945294.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Artorius Holding B.V.
  • Pastoor Erasstraat 16, 5283JD, Boxtel
  • 073 6589020
Branche
Notaris
KVK
52945294
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
14-06-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen