Is Artorius Holding B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Artorius Holding B.V. uit Boxtel.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over Artorius Holding B.V.

Artorius Holding B.V. is een notaris uit Boxtel. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 52945294.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Artorius Holding B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.