Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Artiriaad B.V. een goede keuze.

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Hier staat alles van Artiriaad B.V. uit Rotterdam. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Artiriaad B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over Artiriaad B.V.

Artiriaad B.V. is een notaris gevestigd in Rotterdam. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24312396.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen