Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Arcobaleno B.V. een juiste partner.

Krijg een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Hier staat alles van Arcobaleno B.V. uit Tilburg. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Arcobaleno B.V. is een notaris kantoor uit Tilburg. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 18085163.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Arcobaleno B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.