Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Appels Notarissen een juiste keuze.

Krijg een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de buurt. Hier staat alle informatie van Appels Notarissen uit Tilburg. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Appels Notarissen of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over Appels Notarissen

Appels Notarissen is een notaris uit Tilburg. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 56645562.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.