error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Appels Notarissen de ideale notaris voor jou? Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit je buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Appels Notarissen uit Tilburg.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Appels Notarissen of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Appels Notarissen is een notaris kantoor uit Tilburg. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 56645562.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Appels Notarissen
Branche
Notaris
KVK
56645562
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
12-12-2012
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen