error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Appels & Eliens Notarispraktijk B.V. een juiste keuze. Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Appels & Eliens Notarispraktijk B.V. uit Hilversum.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Appels & Eliens Notarispraktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Appels & Eliens Notarispraktijk B.V. is een notaris gevestigd in Hilversum. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 18041618.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Appels & Eliens Notarispraktijk B.V.
  • Simon Hoogewerffstraat 34, 1223HW, Hilversum
  • 035 - 6473727
Branche
Notaris
KVK
18041618
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-10-1994
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen