Is Appels & Eliens Notarispraktijk B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je regio. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Appels & Eliens Notarispraktijk B.V. uit Hilversum.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Appels & Eliens Notarispraktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Appels & Eliens Notarispraktijk B.V.

Appels & Eliens Notarispraktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Hilversum. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 18041618.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling