Is AnQu B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over AnQu B.V. uit Utrecht.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

AnQu B.V. is een notaris uit Utrecht. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 30221375.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? AnQu B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.