error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is AnQu B.V. een goede partner. Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina staat een overzicht van AnQu B.V. uit Utrecht. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? AnQu B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

AnQu B.V. is een notaris uit Utrecht. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30221375.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

AnQu B.V.
  • Prof. Jordanlaan 32, 3571KA, Utrecht
Branche
Notaris
KVK
30221375
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
02-01-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen