error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Anneli Holding B.V. een goede keuze.

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Anneli Holding B.V. uit Papendrecht.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Anneli Holding B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over Anneli Holding B.V.

Anneli Holding B.V. is een notaris uit Papendrecht. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 64748596.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Anneli Holding B.V.
  • Bosch 107, 3353GD Papendrecht
  • 078-6446666
Branche
Notaris
KVK
64748596
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
14-12-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen