error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is AndriessenZonnevylle notarissen de ideale notaris voor jou?

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over AndriessenZonnevylle notarissen uit Zierikzee.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? AndriessenZonnevylle notarissen of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

AndriessenZonnevylle notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Zierikzee. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20149652.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

AndriessenZonnevylle notarissen
Branche
Notaris
KVK
20149652
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
11

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen