Is Amsta Oarsom B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit je buurt. Hier staat alle informatie van Amsta Oarsom B.V. uit Nieuwkoop. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Amsta Oarsom B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Nieuwkoop. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 28118303.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Amsta Oarsom B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.