Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Amsta Krekt Lyk Holding B.V. een goede partner.

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Hier vind je alle informatie van Amsta Krekt Lyk Holding B.V. uit Nieuwkoop. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Amsta Krekt Lyk Holding B.V. is een notaris kantoor uit Nieuwkoop. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 28118304.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Amsta Krekt Lyk Holding B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.