Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Amsta Krekt Lyk Holding B.V. een goede partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je alles van Amsta Krekt Lyk Holding B.V. uit Nieuwkoop. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Amsta Krekt Lyk Holding B.V. is een notaris uit Nieuwkoop. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 28118304.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Amsta Krekt Lyk Holding B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.