error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Amson & Kolhoff Notarissen het geschikte notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Amson & Kolhoff Notarissen uit Amstelveen.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Amson & Kolhoff Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Amson & Kolhoff Notarissen is een notaris uit Amstelveen. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 56244711.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Amson & Kolhoff Notarissen
Branche
Notaris
KVK
56244711
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2012
Medewerkers
22

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen