Is Amson & Kolhoff Notarissen de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alles van Amson & Kolhoff Notarissen uit Amstelveen. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Amson & Kolhoff Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over Amson & Kolhoff Notarissen

Amson & Kolhoff Notarissen is een notaris gevestigd in Amstelveen. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 56244711.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.