Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Amson & Kolhoff Notarissen een juiste keuze.

Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Amson & Kolhoff Notarissen uit Amstelveen.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Amson & Kolhoff Notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Amson & Kolhoff Notarissen is een notaris uit Amstelveen. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 56244711.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte