error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Amer Notarissen B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Amer Notarissen B.V. uit Raamsdonksveer.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Amer Notarissen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Amer Notarissen B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Raamsdonksveer. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 18061196.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Amer Notarissen B.V.
Branche
Notaris
KVK
18061196
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-10-2000
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen