Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Amer Notarissen B.V. een goede partner.

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alle informatie van Amer Notarissen B.V. uit Raamsdonksveer. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Amer Notarissen B.V. is een notaris uit Raamsdonksveer. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 18061196.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Amer Notarissen B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.