error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Amer Notarissen B.V. een goede keuze. Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Amer Notarissen B.V. uit Raamsdonksveer.

Een notaris is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over Amer Notarissen B.V.

Amer Notarissen B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Raamsdonksveer. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 18061196.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Amer Notarissen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Amer Notarissen B.V.
Branche
Notaris
KVK
18061196
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-10-2000
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen