Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Am-Pi Valkenburg Holding B.V. een goede partner.

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je buurt. Hier vind je alle informatie van Am-Pi Valkenburg Holding B.V. uit Valkenburg. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Am-Pi Valkenburg Holding B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Valkenburg. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14633183.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Am-Pi Valkenburg Holding B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.