Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Am-Pi Valkenburg Holding B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Am-Pi Valkenburg Holding B.V. uit Valkenburg. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Am-Pi Valkenburg Holding B.V. is een notaris uit Valkenburg. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14633183.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Am-Pi Valkenburg Holding B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.