error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Am-Pi Valkenburg Holding B.V. een juiste keuze. Ontvang een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Op deze pagina staat een overzicht van Am-Pi Valkenburg Holding B.V. uit Valkenburg. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Am-Pi Valkenburg Holding B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Am-Pi Valkenburg Holding B.V. is een notaris uit Valkenburg. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14633183.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Am-Pi Valkenburg Holding B.V.
  • Diepenallee 65, 6301LT, Valkenburg
  • 043-6012410
Branche
Notaris
KVK
14633183
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-06-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen