Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Altus Muneris Legal B.V. een juiste keuze.

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Altus Muneris Legal B.V. uit Zwijndrecht.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Altus Muneris Legal B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Altus Muneris Legal B.V. is een notaris kantoor uit Zwijndrecht. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 63688565.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling