Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Altus Muneris Legal B.V. een goede keuze.

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit je buurt. Hier vind je alle informatie van Altus Muneris Legal B.V. uit Zwijndrecht. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Altus Muneris Legal B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Altus Muneris Legal B.V. is een notaris kantoor uit Zwijndrecht. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 63688565.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis