error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Altus Muneris Legal B.V. het passende notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Hier staat alle informatie van Altus Muneris Legal B.V. uit Zwijndrecht. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Altus Muneris Legal B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Altus Muneris Legal B.V. is een notaris kantoor uit Zwijndrecht. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 63688565.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Altus Muneris Legal B.V.
Branche
Notaris
KVK
63688565
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
07-07-2015
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen