error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Almeer Notaris B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Hier staat alles van Almeer Notaris B.V. uit Almere. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Almeer Notaris B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Almeer Notaris B.V. is een notaris kantoor uit Almere. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 39071693.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Almeer Notaris B.V.
Branche
Notaris
KVK
39071693
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1999
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen