Is Allee Beheer B.V. de passende notaris voor jou?

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de regio. Hier vind je een overzicht van Allee Beheer B.V. uit Heerenveen. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Allee Beheer B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Allee Beheer B.V. is een notaris uit Heerenveen. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 1108846.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte