error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Alimenta B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina staat alles van Alimenta B.V. uit Nieuwegein. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Alimenta B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Alimenta B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Nieuwegein. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 30148690.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Alimenta B.V.
  • Hagestede 159, 3431JH, Nieuwegein
  • 030-6090220
Branche
Notaris
KVK
30148690
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-03-1998
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen