error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Aleschie B.V. de passende notaris voor jou? Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Aleschie B.V. uit Amsterdam.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Aleschie B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over Aleschie B.V.

Aleschie B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 33268122.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Aleschie B.V.
  • Keizersgracht 695- 697, 1017DW, Amsterdam
  • 020-5317006
  • meijer@meijernotarissen.nl
Branche
Notaris
KVK
33268122
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-03-1995
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen