Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Alckmare Notariaat B.V. een juiste partner.

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Hier staat alle informatie van Alckmare Notariaat B.V. uit Alkmaar. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Alckmare Notariaat B.V. is een notaris kantoor uit Alkmaar. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 62264109.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Alckmare Notariaat B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.