Is Alckmare Notariaat B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van Alckmare Notariaat B.V. uit Alkmaar. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Alckmare Notariaat B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Alckmare Notariaat B.V. is een notaris kantoor uit Alkmaar. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 62264109.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.