Is Albicher Notariaat het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Hier vind je alles van Albicher Notariaat uit Breda. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Albicher Notariaat of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Albicher Notariaat

Albicher Notariaat is een notaris uit Breda. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 50122592.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract