Is Albers en van Tienen B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Albers en van Tienen B.V. uit Amsterdam.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Albers en van Tienen B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over Albers en van Tienen B.V.

Albers en van Tienen B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34229198.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte