Is AL Praktijk B.V. de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over AL Praktijk B.V. uit Tilburg.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? AL Praktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

AL Praktijk B.V. is een notaris uit Tilburg. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17253581.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.