error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is AL Praktijk B.V. het passende notariskantoor voor jou? Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je buurt. Hier staat alle informatie van AL Praktijk B.V. uit Tilburg. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? AL Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

AL Praktijk B.V. is een notaris uit Tilburg. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17253581.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

AL Praktijk B.V.
  • Professor Gimbrèrelaan 162, 5037EN, Tilburg
  • 076-5652850
Branche
Notaris
KVK
17253581
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-05-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen