Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is AKTIE Notarissen Zuid-Limburg B.V. een juiste partner.

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over AKTIE Notarissen Zuid-Limburg B.V. uit Maastricht-Airport.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? AKTIE Notarissen Zuid-Limburg B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

AKTIE Notarissen Zuid-Limburg B.V. is een notaris uit Maastricht-Airport. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14105477.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.