Is AKTIE Notarissen Veldhoven - De Kempen B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit je buurt. Op deze pagina staat alles van AKTIE Notarissen Veldhoven - De Kempen B.V. uit Veldhoven. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? AKTIE Notarissen Veldhoven - De Kempen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over AKTIE Notarissen Veldhoven - De Kempen B.V.

AKTIE Notarissen Veldhoven - De Kempen B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Veldhoven. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 66840198.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.