Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is AKTIE Notarissen Veldhoven - De Kempen B.V. een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over AKTIE Notarissen Veldhoven - De Kempen B.V. uit Veldhoven.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? AKTIE Notarissen Veldhoven - De Kempen B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

AKTIE Notarissen Veldhoven - De Kempen B.V. is een notaris uit Veldhoven. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 66840198.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van een samenlevingscontract