error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is AKTIE Notarissen Veldhoven - De Kempen B.V. een goede partner. Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over AKTIE Notarissen Veldhoven - De Kempen B.V. uit Veldhoven.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? AKTIE Notarissen Veldhoven - De Kempen B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

AKTIE Notarissen Veldhoven - De Kempen B.V. is een notaris gevestigd in Veldhoven. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 66840198.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

AKTIE Notarissen Veldhoven - De Kempen B.V.
  • Burgemeester van Hooffln 18, 5503BN, Veldhoven
  • 040-2311004
Branche
Notaris
KVK
66840198
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
14-09-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen