Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is AKTIE Notarissen Midden Brabant BV een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je een overzicht van AKTIE Notarissen Midden Brabant BV uit Tilburg. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

AKTIE Notarissen Midden Brabant BV is een notaris kantoor gevestigd in Tilburg. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 69876177.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? AKTIE Notarissen Midden Brabant BV of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.