error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is AKTIE Notarissen Midden Brabant BV het juiste notariskantoor voor jou? Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit de regio. Op deze pagina staat alle informatie van AKTIE Notarissen Midden Brabant BV uit Tilburg. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

AKTIE Notarissen Midden Brabant BV is een notaris gevestigd in Tilburg. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 69876177.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? AKTIE Notarissen Midden Brabant BV of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

AKTIE Notarissen Midden Brabant BV
  • Bredaseweg 230, 5038NM, Tilburg
Branche
Notaris
KVK
69876177
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
17-10-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen