Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is AKTIE Notarissen Maas en Peelland B.V. een goede keuze.

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over AKTIE Notarissen Maas en Peelland B.V. uit Helmond.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? AKTIE Notarissen Maas en Peelland B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

AKTIE Notarissen Maas en Peelland B.V. is een notaris kantoor uit Helmond. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 65704568.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.