Is AKTIE Notarissen Maas en Peelland B.V. de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je een overzicht van AKTIE Notarissen Maas en Peelland B.V. uit Helmond. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? AKTIE Notarissen Maas en Peelland B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

AKTIE Notarissen Maas en Peelland B.V. is een notaris kantoor uit Helmond. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 65704568.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.