error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is AKTIE Notarissen Maas en Peelland B.V. de ideale notaris voor jou? Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Hier vind je alle informatie van AKTIE Notarissen Maas en Peelland B.V. uit Helmond. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? AKTIE Notarissen Maas en Peelland B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

AKTIE Notarissen Maas en Peelland B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Helmond. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 65704568.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

AKTIE Notarissen Maas en Peelland B.V.
  • Lage Dijk 10A, 5705BZ, Helmond
  • 085-7827400
Branche
Notaris
KVK
65704568
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-03-2016
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen