Is AKTIE Notarissen Holland Rijnland B.V. de juiste notaris voor jou?

Krijg een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit de buurt. Hier vind je alle informatie van AKTIE Notarissen Holland Rijnland B.V. uit Leiden. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? AKTIE Notarissen Holland Rijnland B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over AKTIE Notarissen Holland Rijnland B.V.

AKTIE Notarissen Holland Rijnland B.V. is een notaris uit Leiden. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27331314.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.