error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is AKTIE Notarissen Holland Rijnland B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je alle informatie van AKTIE Notarissen Holland Rijnland B.V. uit Leiden. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? AKTIE Notarissen Holland Rijnland B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

AKTIE Notarissen Holland Rijnland B.V. is een notaris kantoor uit Leiden. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27331314.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

AKTIE Notarissen Holland Rijnland B.V.
Branche
Notaris
KVK
27331314
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
08-12-2008
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen