error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is AKTIE Notarissen Holland Rijnland B.V. de passende notaris voor jou? Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de regio. Op deze pagina staat alles van AKTIE Notarissen Holland Rijnland B.V. uit Leiden. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? AKTIE Notarissen Holland Rijnland B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over AKTIE Notarissen Holland Rijnland B.V.

AKTIE Notarissen Holland Rijnland B.V. is een notaris uit Leiden. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27331314.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

AKTIE Notarissen Holland Rijnland B.V.
Branche
Notaris
KVK
27331314
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
08-12-2008
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen