Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is AKTIE Notarissen Eindhoven B.V. een goede partner.

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over AKTIE Notarissen Eindhoven B.V. uit Eindhoven.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? AKTIE Notarissen Eindhoven B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

AKTIE Notarissen Eindhoven B.V. is een notaris kantoor uit Eindhoven. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17201031.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling