Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is AKTIE Notarissen een goede keuze.

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je omgeving. Hier staat een overzicht van AKTIE Notarissen uit Eindhoven. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over AKTIE Notarissen

AKTIE Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Eindhoven. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17201059.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? AKTIE Notarissen of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.