error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is AKTIE Notarissen een goede keuze. Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alle informatie van AKTIE Notarissen uit Eindhoven. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over AKTIE Notarissen

AKTIE Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Eindhoven. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17201059.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? AKTIE Notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

AKTIE Notarissen
Branche
Notaris
KVK
17201059
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
12-01-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen