Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Akkermans Meuleman Notariskantoor B.V. een goede keuze.

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Akkermans Meuleman Notariskantoor B.V. uit Uithoorn.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Akkermans Meuleman Notariskantoor B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Uithoorn. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34154432.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Akkermans Meuleman Notariskantoor B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.