error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Akkermans Meuleman Notariskantoor B.V. het perfecte notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alle informatie van Akkermans Meuleman Notariskantoor B.V. uit Uithoorn. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Akkermans Meuleman Notariskantoor B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Akkermans Meuleman Notariskantoor B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Uithoorn. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34154432.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Akkermans Meuleman Notariskantoor B.V.
Branche
Notaris
KVK
34154432
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-03-2001
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen