error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Akkermans Meuleman Beheer B.V. een goede partner. Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Akkermans Meuleman Beheer B.V. uit Uithoorn.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Akkermans Meuleman Beheer B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Akkermans Meuleman Beheer B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Uithoorn. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34154128.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Akkermans Meuleman Beheer B.V.
Branche
Notaris
KVK
34154128
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-03-2001
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen