Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Akkermans Meuleman Beheer B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Akkermans Meuleman Beheer B.V. uit Uithoorn.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Akkermans Meuleman Beheer B.V. is een notaris kantoor uit Uithoorn. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34154128.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Akkermans Meuleman Beheer B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.