Is Agraffe II Beheer B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je regio. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Agraffe II Beheer B.V. uit Veenendaal.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Agraffe II Beheer B.V. is een notaris uit Veenendaal. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30114264.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Agraffe II Beheer B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.