Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Agraffe II Beheer B.V. een juiste keuze.

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina staat een overzicht van Agraffe II Beheer B.V. uit Veenendaal. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Agraffe II Beheer B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Agraffe II Beheer B.V. is een notaris uit Veenendaal. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 30114264.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.