Is Agraffe Beheer B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Agraffe Beheer B.V. uit Veenendaal.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over Agraffe Beheer B.V.

Agraffe Beheer B.V. is een notaris uit Veenendaal. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30215829.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Agraffe Beheer B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.