Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Agoranomos B.V. een juiste keuze.

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je omgeving. Op deze pagina vind je alles van Agoranomos B.V. uit Emmeloord. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Agoranomos B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Emmeloord. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 39045010.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Agoranomos B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.