error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is AdNotar B.V. een goede partner. Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat een overzicht van AdNotar B.V. uit Santpoort-Noord. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? AdNotar B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

AdNotar B.V. is een notaris uit Santpoort-Noord. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 65584414.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

AdNotar B.V.
Branche
Notaris
KVK
65584414
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
14-03-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen