Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Admira B.V. een juiste partner.

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Admira B.V. uit Waddinxveen.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over Admira B.V.

Admira B.V. is een notaris uit Waddinxveen. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 29043366.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Admira B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.